top of page
  • Facebook Round
  • Twitter Round
  • YouTube Round
  • Google Round
  • LinkedIn Round
Стани част от първия

УНИВЕРСИТЕТ НА ЖИВОТА

Имаш въпроси? Задай ги сега!

Вашите данни са изпратени успешно!

РАБОТИМ ЗА ВАС

// Всеки работен ден от 09:00 до 18:30
Преоткрийте себе си:
Открийте ползите от нашия Университет на живота

01

Курсове

 

Онлайн курсове ориентирани  към Вашето личното и бизнес развитие. 100% гаранции за Успех. Курсове, които ще ви направят БОГАТИ, УСПЕШНИ, ЩАСТЛИВИ хора.

02

03

04

Индивидуални Онлайн консултации

 

Нашите експерти ще Ви консултират на високо професионално ниво, за това как, да промените поведението си, как да промените състоянието си, как да промените живота си. Започвайки от ДНЕС.

05

06

Уебинари

 

Провеждани от нашите експерти по личностно и бизнес развитие. Бизнес лидери, които ще Ви научат на  революционни методики за вашето личностно и бизнаес развитие.

Семинари

 

Събития на които ще научите за най-иновативните техники в областта на личностното и бизнес развитие. Теории и практики променящи живота, водещи към тотална трансформация.

Бизнес Онлайн консултации

 

Нашите експерти ще Ви научат как да стартирате собствен бизнес, как да подобрите текущия си бизнес, как да промените състоянието на бизнеса си. Какво още да направите за да развивате УСПЕШЕН БИЗНЕС.

Семейни Онлайн консултации

 

Професионалисти по семейно консултиране ще Ви помогнат да оздравите семейството си. Да подобрите отношенията си. Да преодолеете трудностите в семейството.

bottom of page